Looking For Anything Specific?

Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos Krhth Newsbomb / Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,1 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 19 χιλιόμετρα από το το ηράκλειο.

Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos Krhth Newsbomb / Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,1 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 19 χιλιόμετρα από το το ηράκλειο.. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ, και το εστιακό βάθος. Συνέχεια του σεισμού της καρπάθου λέει ο ε. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νομού. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,5 ρίχτερ. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο στη κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν 14,9 χλμ. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ. Οι ειδήσεις του inews στο site σας!

Seismos Twra Sto Hrakleio Krhths
Seismos Twra Sto Hrakleio Krhths from cdn1.img.sputniknews.gr
Αρχική ετικέτες σεισμοσ τωρα ηρακλειο. Σεισμοσ τωρα σμυρνη / seismos twra 4 1 rixter sthn toyrkia. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 ρίχτερ αλλά με μικρό εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της παρασκευής στις 04.05 νοτιοανατολικά του ηρακλείου, σύμφωνα με τις μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη. / σε ετοιμότητα η πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:29 σήμερα το πρωί (σάββατο 10/8) σε θαλάσσια περιοχή 69,8 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ και σημειώθηκε στις 03:35. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,3 μονάδες της κλίμακας ρίχτερ. Νότια του ηρακλείου στο λιβυκό πέλαγος. Seismos panikos se hrakleio kai xania apo ta 6 1 rixter o kosmos stoys dromoys.η καίτη γαρμπή έγραψε σε ένα tweet όλες τις σκέψεις μας για τη γυναικοκτονία στα γλυκά νερά. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Σεισμός κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 14,9 χλμ. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,1 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του ήταν 19 χιλιόμετρα από το το ηράκλειο. Ο σεισμός που «χτύπησε» σήμερα την περιοχή του ηρακλείου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οασπ κ.

Σεισμός κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός μεγέθους 5,6 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 21.22 το βράδυ της τετάρτης στη δυτική τουρκία. Πάντως, τον ένιωσαν σε όλα τα νησιά που βρίσκονται κοντά. «ταρακουνήθηκε» η κρήτη και πιο συγκεκριμένα η περιοχή του ηρακλείου. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νομού.

Seismos Twra Sto Hrakleio Ellada Thepressroom Gr
Seismos Twra Sto Hrakleio Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του εθνικού σεισμολογικού δικτύου στις 07:01 σε θαλάσσια περιοχή 18. Όπως ανέφεραν κάτοικοι του αρκαλοχωρίου ο σεισμός συνοδεύτηκε από ένα ισχυρό βουητό. Σεισμός ταρακούνησε το πρωί της πέμπτης 4 ιουλίου 2019 το ηράκλειο κρήτης. Παρασκευή, 02 ιουλίου 2021 23:04. Δυνατός σεισμός ταρακούνησε το ηράκλειο. Με 500 χιλιάδες υπογραφές συνειδητών πολιτών μπορούν να. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο στη κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:29 σήμερα το πρωί (σάββατο 10/8) σε θαλάσσια περιοχή 69,8 χλμ.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι του αρκαλοχωρίου ο σεισμός συνοδεύτηκε από ένα ισχυρό βουητό.

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του εθνικού σεισμολογικού δικτύου στις 07:01 σε θαλάσσια περιοχή 18. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν 14,9 χλμ. Οι ειδήσεις του inews στο site σας! Σεισμός ταρακούνησε το πρωί της πέμπτης 4 ιουλίου 2019 το ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 10:29 σήμερα το πρωί (σάββατο 10/8) σε θαλάσσια περιοχή 69,8 χλμ. Πάντως, τον ένιωσαν σε όλα τα νησιά που βρίσκονται κοντά. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 ρίχτερ αλλά με μικρό εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων. Ο σεισμός που «χτύπησε» σήμερα την περιοχή του ηρακλείου. Δυνατός σεισμός ταρακούνησε το ηράκλειο. Ektakto seismos twra ais8htos sthn a8hna map blog posts world. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ, και το εστιακό βάθος.

Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νομού. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμοσ τωρα σμυρνη / seismos twra 4 1 rixter sthn toyrkia. Σεισμός μεγέθους 5,6 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 21.22 το βράδυ της τετάρτης στη δυτική τουρκία. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο στη κρήτη.

Seismos Tarakoynhse Ta 3hmerwmata To Hrakleio Krhths Ellada Athens Magazine
Seismos Tarakoynhse Ta 3hmerwmata To Hrakleio Krhths Ellada Athens Magazine from www.athensmagazine.gr
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ, και το εστιακό βάθος. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο στη κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο. Με 500 χιλιάδες υπογραφές συνειδητών πολιτών μπορούν να. Ektakto seismos twra ais8htos sthn a8hna map blog posts world. Δυνατός σεισμός ταρακούνησε την κρήτη το πρωί της τετάρτης (31/7). Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οασπ κ. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στο νότιο τμήμα του νομού.

Αρχική ετικέτες σεισμοσ τωρα ηρακλειο.

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του εθνικού σεισμολογικού δικτύου στις 07:01 σε θαλάσσια περιοχή 18. Σεισμοσ τωρα σμυρνη / seismos twra 4 1 rixter sthn toyrkia. Σεισμός μεγέθους 5,6 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 21.22 το βράδυ της τετάρτης στη δυτική τουρκία. Σεισμός σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης. Ο σεισμός ήταν πολύ μεγάλος, ενώ έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες της ημέρας (πέμπτη 15 αυγούστου), καθώς σημειώθηκε στις 02.35 το πρωί. Σεισμός ταρακούνησε το πρωί της πέμπτης 4 ιουλίου 2019 το ηράκλειο κρήτης. Σεισμός κοντά στο ηράκλειο κρήτης. Ektakto seismos twra ais8htos sthn a8hna map blog posts world. / σε ετοιμότητα η πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Ο σεισμός που «χτύπησε» σήμερα την περιοχή του ηρακλείου. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 ρίχτερ αλλά με μικρό εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων. Μίνι «τσουνάμι» σε χρυσή και άρβη μετά το σεισμό των 6 ρίχτερ. Όπως ανέφεραν κάτοικοι του αρκαλοχωρίου ο σεισμός συνοδεύτηκε από ένα ισχυρό βουητό.

Posting Komentar

0 Komentar